Skip to main content

In deze case laat ik het werk zien dat ik heb gemaakt voor Beyond Words Productions. Ik ben benaderd door Annemieke Bais, de oprichter van de organisatie, of ik de social mediakanalen kon beheren.

 

Dit is de klant

Beyond Words Productions is een stichting die persoonlijke en maatschappelijke thema’s zichtbaar maakt via dans- en theatervoorstellingen. Thema’s als burn-out worden aan het licht gebracht en verteld op het podium. Hoe herken je de signalen van burn-out bij jezelf of bij een ander? Hoe kun je iemand met burn-out helpen om eruit te komen? De voorstellingen worden naast in het theater ook opgevoerd in middelbare scholen of zorginstellingen om daar ook het gesprek over het thema te openen.

Niet met woorden uit te drukken… Of (soms) toch wel?

Daarnaast focust Beyond Words Productions zich op de talentontwikkeling van de dansers en acteurs die meewerken aan de voorstellingen. De stichting organiseert een paar keer per jaar een Beyond Words Productions Weekend waarin zij de studio van Dans- en Theaterstudio Annemieke Bais induiken om te maken en te leren.

 

Dit is wat ik heb gemaakt

Beyond Words Productions x Evergreen Marketing
Beyond Words Productions x Evergreen Marketing

Onze aanpak

Ik heb mij als social media manager gefocust op het delen van het proces en resultaten van de voorstellingen. Toen ik werd ingehuurd, was Beyond Words Productions net begonnen met het ontwikkelen van de voorstelling ‘Vliegen met gebroken vleugels’, een productie over burn-out.

Ik ontving veel beeldmateriaal van de dagen of weekenden waarin er werd getraind, dus deze deelde ik dan twee keer per week. Dit was een bewuste keuze om zo de betrokkenheid van de volgers op Instagram en Facebook te vergroten en tegelijkertijd om de voorstelling te promoten.

Wil jij dit ook? Of juist iets anders? Check mijn diensten en prijzen hier

Leave a Reply