Skip to main content

"Marketing kost teveel tijd en geld. Dat moet anders."

Het draaien van een bedrijf of organisatie kost veel tijd en moeite. Grote jongens als Google en Meta overtuigen velen om in advertenties van honderden euro’s en uren te investeren op de platformen om zo snel resultaten te zien. Lekker makkelijk verdienen voor hen, maar is dat ook zo voor jou? Grote kans is van niet. Anders zou je niet aandachtig dit stukje tekst lezen. Ik vind dit oneerlijk. Daarom pak ik marketing anders aan.

“Laura durft te dromen en jouw visie tot leven te brengen.”

Duurzaam groeien naar meer

Ik weet met mijn 7 jaar ervaring in de marketingcommunicatie dat de leukste klanten de klanten zijn die bij je blijven. Deze klanten zijn enthousiast, betrokken bij jouw onderneming en kopen met plezier regelmatig jouw product of dienst. Het is dus belangrijk dat je deze klanten continu blijft voeden, zodat hun enthousiasme alleen maar blijft stijgen. Hoe je dat doet? Door de magie van organische marketing in te zetten, zodat nieuwe klanten om worden gezet tot loyale fans.

Met mijn passie en skills voor marketingcommunicatie heb ik meer dan 15 ondernemingen geholpen met hun organische content. Mijn focus ligt bij het wekken van interesse en aandacht bij de doelgroep en ik weet deze vast te houden. Hoe? Door wekelijks contact te leggen met de doelgroep via content marketing op meerdere platformen. Geen social media advertenties. Geen SEA. Allemaal organisch, authentiek en uniek. Zo wordt marketing geen one-time-show, maar een duurzame investering waar jij het langst van profiteert.

Reis door de tijd

2022
Geboorte Evergreen Marketing
2018 - 2022
Freelancen vanuit LAURA COLLEEN
2016 - 2018
Blogger bij Studentmind.nl
2015 - 2019
Communicatie studeren bij Windesheim

Evergreen Marketing is een sociale onderneming

  • Ik vind het maatschappelijk doel belangrijker dan winst
  • Ik plant 2 bomen voor elke nieuwe klant
  • Ik doe altijd eerlijke zaken met onze klanten
  • Ik reis exclusief met ov naar afspraken buiten de deur
  • Ik werk exclusief met organisaties die een wereld-verbeterende missie hebben
  • Ik plant 1 boom voor elke vaste klant
  • Ik werk zoveel mogelijk digitaal
  • Drukwerk nodig? Dan gaat mijn voorkeur uit naar duurzaam papier

Klaar voor de volgende stap? Laten we samenwerken!