Skip to main content

Groene Marketing Begint Hier

Onze specialiteiten

Wij zijn een alles-in-één marketingbureau. Bij ons kun je terecht voor onze vaste abonnementen in online organische content, maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen die volledig geschikt is voor jouw onderneming en jouw wensen.

Social media

Social media is tegenwoordig onmisbaar en dat weten wij al te goed. Wij helpen jou met je wekelijkse social media content. Wij maken het, wij plannen het in en wij monitoren de cijfers.

Copywrite

Woorden zijn net zo belangrijk als beeld. Daarom steken wij veel aandacht in het schrijven van nieuwsbrieven, blogberichten, social media berichten en meer. Zo weten wij jouw doelgroep altijd te grijpen.

Advies & strategie

Gevoel dat je vastloopt in je huidige marketing en wil je dat iemand anders daar een frisse blik op werpt? Dan kun je ons inschakelen. Wij adviseren jou o.b.v. jouw doelstellingen en zetten een passende strategie op.

Grafische vormgeving

Een goede huisstijl zorgt continu voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep. Wij creëren voor jou een uniek logo met passende kleuren en lettertypes. Bovendien zijn wij hier ook voor het ontwerp van posters, visitekaartjes, banners en nog veel meer.

Foto- en videografie

Het hebben van goede foto's en video's voor je website, social media en andere marketinguitingen is cruciaal. Je professionele uitstraling schiet omhoog! Wij zorgen voor de mooiste foto's en video's die wij schieten op locatie naar keuze.

Web design

Het mooiste online visitekaartje maken? Dat kunnen wij wel. Laat ons jouw website bouwen! Wij zorgen voor de mooiste webdesign en de meest overtuigende webteksten. Alle websites bouwen wij op maat.

Onze abonnementen

Onderhoud Basic

€499

Social media onderhoud voor 2 platformen naar keuze, 1 nieuwsbrief per maand en 1 blog per maand.

 

Onderhoud Plus

€749

Social media content creatie + onderhoud voor 2 platformen naar keuze, 2 nieuwsbrieven per maand en 2 blogs per maand.

 

Onderhoud Optimaal

€1199

Social media content creatie + onderhoud voor 3 platformen naar keuze, 2 nieuwsbrieven per maand en 4 blogberichten per maand.

 

Onderhoud Extras

Vanaf €49

Extra content creatie, huisstijl ontwikkeling, website bouwen en nog veel meer.

 

Let op: onze prijzen zijn exclusief 21% btw.
Wij bieden contracten aan van 3, 6 en 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Liever begeleiding krijgen?

Wil je liever begeleiding krijgen met het opzetten en onderhouden van jouw marketingkanalen? Daar kun je ons ook voor inzetten. Wij bieden advies en hulp aan bedrijven die wekelijks of maandelijks met ons willen zitten om hun progressie, problemen en vragen te bespreken.

Basic

Wij gaan samen één keer per maand samen met jou en je team zitten om de plannen en vooruitgang van jouw gekozen marketingkanalen te bespreken. In de meeting bespreken we wat er wel en niet goed is gegaan, wat er anders kan en wat er op de planning komt te staan voor de komende maand.

Plus

Wij gaan één keer in de twee weken samen met jou en je team zitten en duiken dieper in op de problemen en doelstellingen van jullie marketing. We kijken naar wat er wel en niet goed is gegaan, geven ideeën en tips in content en bespreken hoe we de planning kunnen aanpassen tot de volgende meeting.

Optimaal

Wij gaan samen met jou en je team elke week zitten. Tijdens onze meetings beantwoorden wij alle praktische en dringende vragen, bespreken wij wat er wel en niet goed is gegaan en passen we eventueel de planning aan die we één keer per maand gezamenlijk maken.

Onze abonnementen

Begeleiding Basic

€199

Meeting van 2 uur per maand + 1 uur voor stellen van vragen tussendoor + 1 uur onderzoek o.b.v. vragen.

 

Begeleiding Plus

€349

Meeting van 2 uur per twee weken + 1 uur voor stellen van vragen tussendoor + 2 uur onderzoek o.b.v. vragen.

 

Begeleiding Optimaal

€599

Meeting van 2 uur elke week + 2 uur voor stellen van vragen tussendoor + 2 uur onderzoek o.b.v. vragen.

 

Let op: onze prijzen zijn exclusief 21% btw.
Wij bieden contracten aan van 3, 6 en 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Huur ons per dag in!

Of gaat je voorkeur toch uit naar ons omtoveren tot tijdelijke of vaste collega's binnen je organisatie? Ook dat is mogelijk. Wij rekenen per dag van 8 uur €50 per uur exclusief btw en factureren dit per maand. Op het kantoor van jouw organisatie werken is in overleg mogelijk. De reiskostenvergoeding wordt dan apart naar jou gefactureerd.

8 uur per week

€400 p/w

 

12 uur per week

€600 p/w

 

16 uur per week

€800 p/w

 

24 uur per week

€1200 p/w

 

Let op: onze prijzen zijn exclusief 21% btw.
Wij bieden contracten aan van 3, 6 en 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Heb je al een project in gedachte?