Skip to main content

Een marketingbureau met een blog?!

Je ziet dit niet vaak voorbijkomen, maar wij willen toch meegaan met deze trein. In blogs kun je namelijk veel kennis en informatie delen die belangrijk zijn voor de lezers om te weten.

Wij weten dat de wereld van marketing gigantisch is. Er zijn zoveel manieren, zowel offline als online, om je klanten te bereiken, over te halen tot het afnemen van je product of dienst en deze klant vervolgens te transformeren tot fan van je merk of organisatie. Wij besparen je de tientallen tot wel honderden uren op Google, want daar wil je gewoon niet aan beginnen.

Elke maand publiceren wij een blog op onze website waarin wij het gaan hebben over de basics van de meest bekende marketingkanalen, leggen wij de trends en ontwikkelingen op een rijtje, vertellen wij de do’s en don’ts van marketing en beantwoorden wij de meest gestelde vragen van onze klanten. Zo hopen wij jou een handje te helpen in de grote-marketing-wereld.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe blogberichten? Volg ons dan op Instagram, zodat je niks mist!

Leave a Reply